Malerarbejde udføres i hele Brønshøj

Mangler du en professionel og kvalitetsorienteret maler i Brønshøj eller omegn?

Alle typer malerarbejde

Brønshøj blev allerede i 1901 indlemmet i Københavns kommune. Siden er bydelen vokset stødt og omfatter i dag større villakvarterer og er set som et velhavende område. Grundet de store villakvarterer findes der mange boliger, der skal renoveres både udvendig og indvendig. Bor du i Brønshøj, og skal du i gang med at renovere din bolig, står Malerfirmaet Malene Chilgenbach derfor klar til at hjælpe.

Hos Malerfirmaet Malene Chilgenbach hjælper vi med nærmest alle slags maleropgaver for både private og erhverv. Vi kan varetage alverdens indvendige opgaver – eksempelvis genopfriskning af stuen, køkken, bad eller andre af husets rum. Vi opsætter tapet og filt professionelt og hjælper gerne med malerarbejde i forbindelse med ind- og fraflytning. Som et alternativ til boligselskabernes løsning er malerfirmaet ofte billigere, og koster dig ikke hele dit indskud.

Malerfirmaet kan selvfølgelig også løse forskellige udfordringer udvendigt. Det kan eksempelvis være facaderenovering på virksomheden, så kunderne får et godt førstehåndsindtryk. Det kan også være at døre eller vinduer skal friskes op, eller at gavlen skal males. Malerfirmaet Malene Chilgenbach kan klare det meste, og hvis ydelsen ikke fremgår af vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os og få en snak.

Malerfirma med garanti for godt håndværk

Som en garanti for en altid professionel og kvalitetsbevidst tilgang er vi naturligvis medlem af Danske Malermestre og er dermed omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Som kunde er du altså garanteret, at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt, ligesom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Derfor går vi til hver opgave med et professionelt mindset. Det vil sige, at vi selvfølgelig overholder de aftalte tidspunkter, arbejder effektivt og rydder pænt op, når vi er færdige med arbejdet. Hos Malerfirmaet Malene Chilgenbach tilpasser vi os den enkelte kundes behov, og sammen med dig, finder vi den løsning, der passer til dine forventninger og budget

Ønsker du at vide mere eller at booke vores maler til en opgave i eller omkring Brønshøj, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 24 47 30 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, der matcher netop dine behov.