Søger du maler i Lyngby?

Trænger dit hus, din lejlighed eller din ejendom i Lyngby til besøg fra en maler? Så kontakt Malerfirmaet Malene Chilgenbach.

Maler til privat eller erhverv i Lyngby

Lyngby i den nordlige del af storkøbenhavn har et stort udvalg af forskellige uddannelsesinstitutioner heriblandt DTU (Danmarks Tekniske Universitet) med ca. 10.000 studerende. Byen byder på mange kulturtilbud og huser adskillige idræts- og sportsforeninger.

Kongens Lyngby er med ca. 53.000 indbyggere en by, hvor handel og erhverv er i højsædet. Byen har blandt andet Lyngby Storcenter og Magasin.

På baggrund af det brede og stærke erhvervsliv i Lyngby, kan der være mange ejendomme, som trænger til indvendig såvel som udvendig maling. Netop på dette område har vi i Malerfirmaet Malene Chilgenbach store kompetencer. Har du i stedet en privatbolig eller lignende, som trænger til en større renovering – eller blot en mindre genopfriskning – klarer vores maler også det.

Malerarbejde i høj kvalitet

Kvalitet er et nøgleord i det udførte arbejde hos Malerfirmaet Malene Chilgenbach. Vores maler afsætter den nødvendige tid, og der investeres den rette energi i alle de opgaver, vi påtager os. Inden arbejdet går i gang aftales detaljer omkring materiale og farver, så der ikke er nogle overraskelser undervejs. Derudover benytter vi udelukkende de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Dette sikrer, at det færdige produkt ikke blot stiller vores kunder tilfredse på kort sigt, men også holder i lang tid fremover.

Vores kunder i Lyngby kan forvente, at vi går til hver opgave med grundighed og stor faglig ekspertise. Vi tror fuldt og fast på, at baggrunden for at vælge vores maler nu og fremover er, at de små detaljer er på plads, samt at professionalismen og engagementet er i top. Vi træffer alle beslutninger i samarbejde med dig, så du har hele tiden overblik over og indflydelse i processen og ved, hvad dine penge bliver brugt til.

Vi står klar til at give personlig rådgivning og rykke hurtigt ud i Lyngby. Udfyld formularen på siden, så finder vi en god og prisvenlig løsning.