Maler Frederiksberg – Vi laver malerarbejder i hele kommunen

Bor du på Frederiksberg og skal have udført malerarbejde? Så lad Malerfirmaet Malene Chilgenbach hjælpe dig!

Maler på Frederiksberg til både private og erhverv

Den Københavnske ‘bydel’ Frederiksberg fungerer som sin egen kommune. Frederiksberg har omkring 102.500 indbyggere og er et af de tættest befolkede områder i Danmark. Den store befolkningstæthed giver mange forskellige opgaver, og derfor ønsker vi selvfølgelig også at være repræsenteret i denne smukke bydel. Lad os udføre dit malerarbejde på Frederiksberg.

På Frederiksberg findes et hav af gamle og elegante bygninger, der stammer tilbage fra 1800-tallet, og det er derfor en meget fascinerende bydel. Bevæger man sig ud i den nordlige del af Frederiksberg, vil man finde mange butikker og kontorer, private boliger samt offentlige institutioner og uddannelsesinstitutioner.

Vi kan hjælpe med alle maleropgaver på Frederiksberg – både til den private og virksomheden. Trænger kontoret til en opfriskning eller facaden til at blive renoveret? Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi har mange års erfaring og er altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til lige præcis din udfordring.

Høj kvalitet i malerarbejdet – indvendig og udvendig

Vi kan tilbyde malerarbejde på Frederiksberg både udvendigt og indvendigt. Af udvendige opgaver kan vi blandt andet udføre facaderenovering, maling af døre og vinduer, maling af gavle af træ og sten samt renovering af vinduer med sprosser. Af indvendige opgaver kan nævnes flyttearbejde, maling lofter og vægge, træværk, tapetsering og opsætning af filt.

Uanset omfanget går vi altid professionelt til opgaven. Vi har forståelse for, at det for nogen kan føles besværligt at have en maler på besøg. Derfor arbejder vi så effektivt som muligt, og vi sørger selvfølgelig altid for at blive færdige til den aftalte tid og rydde op efter vores besøg.

På baggrund af vores mangeårige erfaring er vi altid klar til at rådgive om farvevalg, og hvad du ellers kunne have spørgsmål om. Tøv ikke med at ringe til os eller kontakte os via formularen her på siden.