Om os

Malermester Malene Chilgenbach driver et mindre malerfirma med dygtige, professionelle medarbejdere. Selv har Malene 35 års erfaring som maler, og hun stiller store krav til sine medarbejdere. 

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Hvem er Maler Malene?

I 2010 startede Malene som selvstændig, efter at hendes chef ville på pension og foreslog, at hun overtog forretningen. 

De første par år kørte de sammen, og derefter tog Malene over. Hun har haft stor succes hos kunderne på grund af sin gode kvalitet i arbejdet og sin venlige og servicemindede måde at håndtere kunderne på.

Hos Maler Malene er du som kunde i fokus. Det vigtigste for os er din tilfredshed med vores arbejde. Vi gør alt i vores magt for, at du bliver glad for den malerservice, vi yder. Vi bruger den fornødne tid hos kunden. Fokus er på kvalitet, ikke kvantitet.

Alle opgaver hos os starter med at afklare præcis, hvad du som kunde ønsker som slutresultat. Vi hjælper dig med rådgivning og valg af materialer, så du får det rette look.

Hvorfor vælge Maler Malene som din maler?

Vi tager det meget seriøst at være netop din maler. Alle vores kunder er lige vigtige for os, erhvervskunder som private. Vi forstår, at det er kedeligt at arbejde i triste kontorlokaler eller bo i et slidt hjem.

Vi frisker din virksomhed op og skaber nyt liv til glæde for dig og dine medarbejdere, eller vi frisker din bolig op til glæde for dig og din familie.

Hos os får du:

 • Pålidelighed – du kan regne med os – og vi leverer til tiden
 • Malermester med garanti – Arbejdet udføres præcis, som du har bestilt det
 • Ordentlighed – vi efterlader hjemmet/virksomheden ren og ryddelig
 • Erfaring og viden – mange års erfaring inden for malerarbejde
 • Kvalitet og service – du bliver tilfreds med vores malerarbejde
 • Professionalisme – vores medarbejdere er dygtige og servicemindede

Erfaring og kvalitetsmaterialer

Erfaring og kvalitetsmaterialer er to ting, som er nødvendige for, at du får et flot resultat. Vi har 35 års erfaring og har prøvet alt inden for malerservice, så du kan være sikker på, at vi kan løse alle opgaver. Vi holder os opdateret om alle nye teknikker og følger med tiden, så vi kan give dig lige præcis det moderne look, du ønsker dig. 

Vores kunder siger...

Lad Maler Malene være din malermester. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget med professionalisme – både for erhvervskunder, offentlige og private kunder. Hos Maler Malene er der ikke forskel på små og store kunder. Vi behandler alle lige og går lige seriøst til alle opgaver.

5/5

Fra Google

Flot og professionelt

Malene har istandsat og malet min nye lejlighed på Dalstrøget, incl. formidlet slibning/lakering af gulvene. Malerarbejdet er flot og professionelt udført og nyder stor beundring – også af mine gæster. Og desuden til en yderst rimelig pris! 

- Estrid Andersen

5/5

Fra Google

Tak for et flot stykke arbejde

Tak for et flot stykke arbejde, vi er meget glade. Vi skulle have malet vores hus i Søborg, både indvendigt og udvendigt. Vi fandt Maler Malene online og fik et tilbud. Alt er som aftalt, dejligt nemt og god service. Så skal du bruge en maler kan jeg klart anbefale Maler Malene.

- Jonathan Hansen

5/5

Fra Google

Vores datter elsker sit værelse

Vores datter var meget træt af sit gamle værelse, nu hvor hun er blivet 15 år. Maler Malene kom med nogle forslag til, hvad vi kunne gøre og vi lyttede selvfølgelig. Tak for hjælpen med værelset. Vores datter er helt vild med det.

- Fam. Mikkelsen

Vi værner om miljøet og passer på vores klode

Vi benytter udelukkende de bedste og miljøvenlige materialer, hvor det overhovedet er muligt. Malingen, vi benytter, er miljøtestet og miljømærket. Det er både for vores kunders skyld og for vores egne medarbejderes skyld. Vi sørger altid for, at vores medarbejdere har ordentlige arbejdsvilkår.

Hvem er vores kunder?

Vi varetager mange forskellige opgaver for vores kunder. Vi har f. eks. istandsat

 • butikker og kontorer for Georg Jensen
 • kontorer og vinduer for Udenrigsministeriet
 • hovedkontor og lejligheder for Frelsens Hær
 • malet udvendigt for Bygningsstyrelsen
 • malet for Kollektivhuset Høje Søborg

Flere – både private og virksomheder -i vores kundebase har været trofaste kunder i mange år, hvilket vi er dybt taknemmelige for og ser som et klart bevis på vores høje serviceniveau og den kvalitet, vi konstant leverer.

Er man som kunde tilfreds med en udført opgave, så henvender man sig selvfølgelig til samme malermester igen næste gang, man har en maleropgave.